DergiPark logo
  • Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli Dergilerim Araştırmalarım Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş
DergiPark logo

Turar Turizm ve Araştırma Dergisi

Cilt: 6 Sayı: 1, 1.01.2017

Yıl: 2017

Araştırma Makalesi

 

1. Destinasyon Çekicilik Unsuru Olarak Gastronomi Turizmi: Kastamonu ÖrneğiGastronomy Tourısm As A Element Of Destınatıon Attractıon: An Example Of Kastamonu

Aydoğan Aydoğdu , Senem Duman

Sayfa : 4-23
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

 

2. ULUSAL TURİZM KONGRELERİNDE GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ALANI İLE İLGİLİ YAYINLANAN BİLDİRİLER ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

Gökhan Yılmaz

Sayfa : 24-39
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

 

3. KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE ELEKTRONİK AĞIZDAN AĞIZA İLETİŞİMİN TÜKETİCİ VE OTELLER AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ

Didem Kutlu , Hasan Ayyıldız

Sayfa : 40-58
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

 

4. LİSANS DÜZEYİNDE TURİZM EĞİTİMİ ALAN ÖĞRENCİLERİN İNGİLİZCE ÖĞRENMEDEKİ BAŞARISIZLIK NEDENLERİ

Nurettin Ayaz , Sibel Yalı , Arzuhan Aydın

Sayfa : 59-72
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

 

5. GÜNLÜK TUR PROGRAMLARI OLUŞTURMADA VERİ MADENCİLİĞİ: A GRUBU SEYAHAT ACENTASI ÖRNEĞİ

Abdullah Akgün , Beykan Çizel

Sayfa : 73-87
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
       
  • Arşiv
    • Cilt: 5 Sayı: 1, 1.01.2016
    • Cilt: 5 Sayı: 2, 1.07.2016
    • Cilt: 6 Sayı: 1, 1.01.2017
    • Cilt: 6 Sayı: 2, 1.07.2017
    • Cilt: 7 Sayı: 1, 1.01.2018

19425         19424        19426